Aptitretare:
Ankleverterrine med lökmarmelad på crostini
Krustad fylld med skagenröra på handskalade räkor, toppad med gräslök
Löjromskrustad med rödlök på toppen och hemgjord citronkräm i botten

Förrätt:
Hummersoppa med färskt hummerkött och örttopping som serveras med en liten västerbottentoast

Mellanrätt:
Halstrad pilgrimsmussla med vitlök och finhackad bacon på en bädd av Parmesan och rucola

Skaldjursplateau:
1/2 nykokt hummer,
4st Franska ostron (1st Pousse en Claire & 1st Vertes från familjen Favier i Marenne samt 2st Fine de Normandie
1/2 färsk krabba
En näve rökta räkor
Serveras med grillat surdegsbröd och 4st hemlagade såser

Dessert:
Oyster Bars berömda Crème Brûlée med färska hallon

Pris: 970kr per person

Boka bord via www.oysterbar.se/bokabord eller på tel. 08 – 662 8800

Hjärtligt Välkomna!